Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA

Hyundai KONA 9.231
Hyundai KONA

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Hans Graansma12-10-2018
      (8.0)

      Fijne uitvoering die Kona Premium. Elektrische stoelverstellingen van bestuurder en bijrijder zijn super, nagenoeg alles is mogelijk. Een paar kanttekeningen wil ik wel plaatsen: De HUD (Head-Up-Display) kent geen dag- en nachtinstelling voor de helderheid. De radar met camera aan de voorzijde zou adaptive cruisecontrol mogelijk moeten kunnen maken....helaas zit dat er niet op. Lane assist werkt nogal nerveus; het is naar mijn eerste indruk niet fijn rijden, je moet je handen aan het stuur houden terwijl je dit eigenlijk liever los wilt laten. Hij is wat stug geveerd, dat had iets comfortabeler gemogen. Verder alle lof want het is een fijne wagen. De 1.0 GDI levert voldoende vermogen en schakelt soepel. De bediening van de menu's is redelijk eenvoudig. Het ruime touch-screen is fijn. De camera geeft een zeer helder beeld bij achteruitrijden, ook in het donker ! Onderhoud lijkt niet moeilijk want overal is goed bij te komen, je kunt haast met de fiets rondom de motor haha. Prima!

    • Reinierius Torsy25-07-2018
      (9.4)

      Een zeer goede auto met een perfekte wegligging en zeer goede zit en instap Een stille auto en nog zuinig ook . Voor mij de ideale auto waar ik na 2 maanden al zoveel plezier mee heeft beleefd .Het is een aanrader .De kofferbak is wat kleiner omdat ik een reserve wiel heb geplaatst , maar bij het reserve wiel kan ook nog het een en ander bij gelegd worden . Top Auto

    • Joost Janssen Janssen18-07-2018
      (10.0)

      Mijn i 20 ingeruild en een kona aan geschaft. Nu twee weken mee gereden en ik vind het een fantastische auto. Strak afgewerkt zowel de binnenkant als de buiten kant. Hij loopt super, is zuinig en zeer comfortabel. Wat heeft Europa lang op deze geweldige auto moeten wachten.

    • Jan Pannevis07-07-2018
      (10.0)

      Sinds 2 maanden in bezit kona comfort met plus pack. Ik ben zeer tevreden met deze auto. kan meningen van andere reviews beamen. zeker een aanrader.

    • Aad Habets02-07-2018
      (8.6)

      Onze eerste Hyundai maar zeker niet de laatste. Auto heeft voor ons alles wat wij van een auto verwachten. Mooie uitstraling, sportief, en zeer goede rij eigenschappen. We zijn er blij mee.

    • Frank Pruissen28-06-2018
      (10.0)

      Prachtig design, zowel binnen als van buiten een plaatje, zeer veel opties standaard. Weggedrag perfect, trekt pittig op. Stoelen zeer comfortabel,super geluidsinstallatie van Krell,groot navigatiescherm,achteruitrijcamera. Zeker aan te prijzen deze Hyundai Kona ( Essence ).

    • Francois Monfils22-06-2018
      (7.4)

      Sinds begin april rij ik in de Kona Premium 1.0 na twee keer een IX20. De auto bevalt zeer goed. Het was wel even wennen na 6 jaar IX20. De auto is wel zuiniger. Ben benieuwd naar ervaringen van anderen van de Kona als caravan trekker. Ben zeer tevreden over mijn dealer Autobedrijf Maathuis in Hengelo

    • Guus; St. Odili?nberg20-06-2018
      (10.0)

      Na vele jaren met heel veel plezier gereden te hebben in een Hyundai Tucson nu overgestapt naar de sportievere Kona. De dochter heeft de Tucson overgenomen en the kids hoeven niet meer mee; dus een kleinere auto werd een logische stap. Allereerst bedenkingen over de driecilinder motor van de Kona. Maar; wat is die fel. Een goede keuze in het kader van het milieu En gunstiger voor eigen beurs! Tot nu toe bevalt de Kona uitstekend: fijne wegligging, voldoende comfort en lekker zuinig. Kortom .... een fijne auto!

    • Willem Warbout15-06-2018
      (8.9)

      heerlijke auto, rijcomfort is perfect. zeker op de snelweg in de hoogste versnelling zeer rustig en solide rijgedrag. in mijn uitvoering alle opties perfect.