Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid 9.091
Hyundai IONIQ Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • E. van der Vlies27-01-2019
   (8.9)

   Het is een mooie auto, niet de snelste maar vlot genoeg. Over buitenkant en binnenkant ben ik zeer tevreden. Het blijft een balans tussen prijs en luxe. Ik vind de balans zeer geslaagd. Wat mooi is blijft een kwestie van smaak. Ik ben heel erg tevreden wat je ziet en krijgt voor je geld. Na 30 jaar Toyota rijden heeft Hyundai deze keer gewonnen.

  • G.van de Pol21-11-2018
   (10.0)

   Een heel fijne auto met veel technische hulpmiddelen en mogelijkheden die goed kunnen worden ingesteld. In het begin wel even wennen want het zijn er vele.

  • Hans Visser08-08-2018
   (8.0)

   VERBRUIK: Ik rij nu ruim 15.000 km in deze nieuwe auto. Het verbruik valt mij erg tegen. In de stad is hij zuiniger. Op de snelweg met 130 km per uur wil hij af en toe hooguit 1.500 meter op EV rijden. Bij garage geklaagd, dat ik een dure luxe stadsauto heb. Ik heb een managementsysteem update gehad. Er staat nu een 1 op het dashboard. De data is naar Hyundai gezonden, ze hebben iets vreemds gezien, wat niet met mij gedeeld mag worden. In de folder staat 3,5 ltr per 100 km, maar dat is zeker niet haalbaar. Ik rij meer dan 50% snelweg. Een verbruik van 4,5 ltr per 100 km moet haalbaar zijn volgens de garage, dat haal ik ook niet. Het verbruik op zomerbanden is rond 5,8 en op winterbanden 6,2. Ik wil er door een ander (onafhankelijke) naar laten kijken, want Hyundai ziet iets wat niet gedeeld mag worden. Over het verbruik ben ik ontevreden, dat mag duidelijk zijn. Het is mij zuiniger voorgespiegeld. Als leaserijder zit ik, helaas aan een 5 jarig contract vast.

  • J. Burlage16-07-2018
   (7.4)

   De auto is nu 3 dagen in mijn bezit. De auto rijd heerlijk en extreen zuinig!! Dit is oa waar ik hem voor heb aangeschaft. De veiligheidssystemen werken naar behoren en de adaptive cruise control is heerlijk. Wat ik wel heel slecht vind is dat in alle brochures en gebruiksaanwijzingen wordt gesproken over Stoelventilatie maar deze functie niet aanwezig is in de auto. In mijn ogen dus zeer misleidende informatie. Ik heb de meest luxe en uitgebreide versie van de Ioniq en deze premium auto zou deze functie dus gewoon moeten hebben. Ik zou graag van Hyundai horen wat de oplossing hier voor is die zij mij gaan aanbieden.

  • H. Sabben12-07-2018
   (8.6)

   Erg blij met deze sportief ogende azuurblauwe Ioniq hybrid. Wagentje biedt genoeg ruimte, rijdt superzuinig (1500km: 4,1 op 100) en kan dankzij de S-stand toch ook snel zijn. Veel extra's voor zijn prijs.