Top

Reviews & Ratings Hyundai i20 5-deurs

Hyundai i20 5-deurs 9.0289
Hyundai i20 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Cees Schneiders08-06-2018
      (7.1)

      De I20 is een heerlijk comfortabel rijdende auto. Na een paar opstart problemen met de accu en met de transponder code van de auto, rij ik nu ruim 2 jaar met erg veel plezier in deze Hyundai. Hij ziet er niet flitsend uit, nog van buiten als van binnen, beetje saaie auto, maar ik denk dat er geen andere auto op de markt is, met een betere prijs/kwaliteit verhouding. Al met al een fijne auto met 5 jaar garantie.

    • Leonardo Gomes08-06-2018
      (9.1)

      I20 is zo soepel en goed om te rijden vanwege de nieuwe turbomotor, dat ik echt de hele dag wil rijden. Elke keer als ik mijn nieuwe auto binnenkom voel ik me veel plezier dankzij het interieurontwerp en de armsteun die perfect in het midden van de stoelen staat. Er is een grote ruimte van de benen in de rug waardoor deze auto perfect is voor gezinnen. Ook is er voldoende ruimte in de vrachtwagen om al mijn spullen en iets meer te plaatsen. De achteruitrijcamera is erg handig om te parkeren in de parkeergarage van Nederland, waar je niet zoveel ruimte hebt om je auto te manoeuvreren. Maar er is nog een ding om te klagen, navigatie is niet zo geweldig en ik mis Android Auto / Apple-auto om mijn favoriete GPS-navigator te gebruiken. Ik hoop dat Hyundai deze functie naar een nieuwere toekomst kan brengen. Over het algemeen is de auto echt goed en ben ik tevreden met mijn nieuwe aankoop en de prijs die ik had betaald.

    • Wout Kamsteeg07-06-2018
      (8.6)

      Ik heb de i20 pas een maand maar ben er zeer tevreden over. Het is veel meer een luxe auto dan mijn getz die ik hiervoor 8 1/2 jaar heb gehad. Het interieur straalt ook echt luxe uit. Ben zeer tevreden over de rijeigenschappen. Heb voor ik hem kocht veel reviews gelezen waarbij de 4 cil 87 pk motor wat zwak bleek voor de auto. Echter dat valt me 100% mee,zeker in de bebouwde kom maar ook op de snelweg kan ik goed meekomen en een inhaalactie gaat ook vlotter dan ik door de reviews had verwacht. Kortom...fijne auto waar ik nog jaren plezier van hoopte hebben

    • Fred Beumer07-06-2018
      (9.7)

      Sinds september 2017 rij ik in een i20 black edition, 1.0 100pk met turbo.. Ik ben zeer tevreden met deze auto. Pittig, stil en comfortabel. Voorzien van de nodige assecoires en veiligheidsvoozieningen. Kwalitatief goed. Een goede prijs- .prestatieverhouding.

    • theo Cozijnsen07-06-2018
      (9.7)

      ik rij nu bijna anderhalf jaar een i20 nieuw gekocht en ik ben zeer tevreden over de auto ik zou geen ander merk meer willen en de service is heel goed toen ik een probleem had met de radio werd de radio vervangen hoop nog vele jaren te kunne rijden met dit super merk

    • Ron15-05-2018
      (9.7)

      Sinds 3 weken een nieuwe Hyundai i20 Comfort T-GDI 1,0 liter 100 pk versie turbomotor in bezit. De Auto rijd goed en is erg comfortabele. Vooral de vele extra's in deze Comfort uitvoering zijn zeer prettig, alleen bij het overschakelen op aangeven van bord computer mist hij een beetje fut omdat hij wat langzaam reageert onder de 1.600 toeren. Er dringt maar weinig geluid het interieur binnen bij hoge snelheden en de vering/demping is erg comfortabel dat het rijcomfort erg ten goede komt.

    • Ton Dolstra09-05-2018
      (9.1)

      Sinds 2 weken in het bezit van mijn nieuwe Hyundai I20. Tot nu toe zeer tevreden. Heerlijk auto om in te rijden. Zeer veel luxe, prima rij eigenschappen ...geld meer dan waard. Alleen is er toch nog een klein ding wat mij tegenvalt. De kaarten van mijn navigatie systeem zijn niet up to date. Vandaag bij mijn dealer, Wittenberg De Meern, langs geweest voor een nieuwere update. Werd vriendelijk en adequaat geholpen. Maar helaas ook de nieuwe kaarten waren niet up to date. Ben nu genoodzaakt mijn eigen Tom Tom te blijven gebruiken. Ik had beter verwacht, duidelijk een aandachtspunt voor Hyundai.